wij

Mijn naam is Irma van der Linden. Ik ben vrouw, moeder van 4**
en onderneemster. Samen met mijn man heb ik een charme resort in het Noorden van Italië en in de maanden dat het resort gesloten is, wijd ik mij in Nederland aan ons online programma en La Dolce Donna.

 

Net als jij ben ik ondernemer en zoek ik gelijkgestemden die mij inspireren, motiveren en stimuleren om het beste uit mezelf en mijn bedrijf te halen. Het afgelopen jaar ben ik veel vrouwen en een enkele man tegengekomen die een prachtig klankbord zijn en die mij hebben geholpen mijn plannen en doelen helder te krijgen.

 

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te inspireren en te verbinden, zodat jij op zakelijk en persoonlijk vlak kunt groeien en alles uit je bedrijf en het leven kunt halen.

 

Ben jij net zo’n vrouw als ik en spreekt dit je aan? Dan hoop ik je online of offline binnenkort te mogen ontmoeten.

 

Liefs,

La Dolce

Mijn naam is Marjolein Jansen-de Vries, getrouwd en moeder van twee tienermeiden. Ik ben visagiste en nagelstyliste en sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen bedrijf, Beauty Creation. Regelmatig werk ik in opdracht voor verschillende filmproducties en verzorg ik bruidsvisagie.

 

Irma en ik zijn in 2010 met elkaar in contact gekomen en al snel bleken we dezelfde interesses en passie te hebben ondanks dat onze ondernemingen in verschillende branches zitten. ‘Samenwerken is kracht’ werd al snel ons motto. We stimuleren elkaar, houden elkaar scherp en up-to-date en steunen elkaar in inzicht waar we onszelf en ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen.

 

Vanaf het eerste La Dolce Donna Verwenweekend ben ik betrokken geweest bij het concept en heb ik Irma geholpen bij de verzorging van de deelneemsters en nam ik tevens de eerste 2 reizen de nagelstyling van de dames voor mijn rekening. Inmiddels ken ik het klappen van de zweep en zetten we iedere keer weer een mooi weekend samen neer.

 

Hopelijk tot snel, hier in Nederland of tijdens een Business Retraite.

 

Marjolein

De geboorte van La Dolce Donna.

Een aantal jaar geleden moest ik voor ons resort een paar dagen naar Italië. Fred (mijn man) stelde voor, dat ik wat vriendinnen mee zou nemen voor de gezelligheid. Zo geschiedde. Dat eerste jaar gingen Hilde en Angelique mee. Dat beviel eigenlijk zo goed, dat we het jaar daarop besloten nog een keer te gaan en nu namen we lieve vriendinnen Christel en Mireille ook mee. Dat beviel wederom zo goed, dat we het jaar daarop opnieuw naar Italië togen, de groep uitgebreid met Patricia en Marjolein, nog 2 lieve vriendinnen van me. Het klikte onderling enorm goed en we hadden een fantastisch weekend. Lachen, huilen, diepe gesprekken, giechelen … het kwam allemaal voorbij.

 

Op dat moment besloot ik, dat alle vrouwen af en toe tijd vrij moeten maken om samen met vriendinnen, zussen, moeder etc. van een vrouwenweekend te genieten. La Dolce Donna was geboren. De eerste reizen die ik organiseerde met behulp van mijn lieve vriendinnen draaiden vooral om genieten en luieren. We togen met een team van 5 vrouwen, elk met hun eigen expertise, en een groep deelnemers van 14 bijzondere vrouwen naar Italië waar zij de tijd van hun leven hadden.

Toen de ‘verwenweekenden’ wat begonnen te tanen, voelde ik, dat het concept een andere kant op moest. Ikzelf was inmiddels gepassioneerd geraakt voor het vrouwelijke ondernemen vanwege de ‘andere’ energie, groei, doelen stellen en groot dromen en omdat ik geloof in ondernemen vanuit je gevoel, wist ik dat hier mijn toekomst lag.

 

Ik besloot om La Dolce Donna om te dopen tot La Dolce Donna Business en de weekendreizen aan te vullen met een prachtige training door een ervaren Businesscoach. Ik zocht contact met Marieke Anthonisse van ‘Zakenmam’, het klikte en het eerste Businessweekend werd in de steigers gezet. Mijn gevoel was juist geweest! Dit gaf zo een meerwaarde en waardering, dat mijn eigen energieniveau een vlucht nam. Helaas had ik een aantal vriendinnen niet meer mee kunnen nemen in het team, omdat hun expertise niet meer in het concept paste, maar Marjolein is mij bij blijven staan. We zijn zo op elkaar in gespeeld, dat we bijna blindelings een fantastische ervaring voor de dames neer kunnen zetten. Ook Marieke paste prima in het team en we gaan samen nog meer Business Retraites neerzetten.

 

Er is echter ruimte voor meer, want ook andere coaches en trainers zijn van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

 

Met grote dank vanuit mijn hart aan de Dolce Donna’s van het eerste uur: Patricia, Mireille, Hilde, Christel, Angelique en Marjolein. Jullie zijn geweldig en wat mag ik trots zijn jullie mijn vriendinnen te noemen!

lonneke_kleur

Ook mijn diepe dank aan Lonneke die de eerste 2 reizen mee geweest is en zo’n prachtige kleurenanalyse en make-up workshop heeft verzorgd.

 

 

Allemaal voor altijd een Dolce Donna!

druiven eten