Trainers en coaches

  • Ben jij trainer of coach en bied je een mooi programma voor vrouwen aan?
  • Zou je graag een aantal dagen aan de slag willen met een groep vrouwen op een inspirerende plek?
  • Heb jij meer te bieden dan een uurtje coaching op kantoor?
  • Wil jij een verbluffend verblijf met training neerzetten voor jouw klanten?
  • Wil jij heel graag jouw klanten meenemen naar het buitenland om samen nog beter te kunnen werken en doelen te behalen?
  • Wil jij jouw klanten een onvergetelijke ervaring bezorgen?

 

Overweeg dan eens om in samenwerking met La Dolce Donna een weergaloze Business Retraite neer te zetten voor jouw klanten.

 

Wij denken mee, leven mee en nemen jouw zorgen om de organisatie uithanden. Bij ons krijg je geen accommodatie met catering. Nee, wij vinden het belangrijk, dat jouw gasten de Business Retraite als een onvergetelijke ervaring beleven waarbij ze inspiratie opdoen, inzichten krijgen en resultaat behalen. Wij vinden de warme deken die we als bonus bij de retraite aanreiken ontzettend belangrijk en dat is de meerwaarde die La Dolce Donna kan bieden. Betrokken gastvrijheid en organisatietalent met een dikke + voor service.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. De training is uiteraard geheel aan jou, want dat is jouw expertise. Laat ons doen waar wij goed in zijn en jou veel werk besparen, zodat jij je helemaal kunt richten op je klanten en de training. Samenwerken betekent kracht en zo kun je een nog mooiere retraite neerzetten. Je kunt met je vragen en wensen bij ons terecht en aan de hand van jouw richtlijnen organiseren we het programma. We helpen je graag.

 

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie en ga met ons in gesprek over de mogelijkheden. We helpen je graag verder!

 

Ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken om je eigen Business Retraite te organiseren? Volg de link en vraag de gratis checklist op

 

Ja, ik ontvang graag de checklist ‘20 tips voor het organiseren van een (Business) Retraite’