6 tips voor een positief leven

06 jun 2016
0 Reactie's

Ik wil graag iets persoonlijks met jullie delen. Toen dit idee vandaag op mijn pad kwam, had ik geen enkele twijfel of ik jullie hierover zou vertellen. Hopelijk is mijn instelling voor velen al herkenbaar, wellicht een eye-opener of in het mooiste geval kan deze iemand verder helpen. Het is in ieder geval mijn doel om meer positiviteit in de wereld te brengen, omdat ik geloof, dat dat ons als mensheid verder helpt in onze groei. Ik weet niet bewust meer hoe ik als kind was, maar ik denk dat ik altijd positief in het leven heb gestaan. Het was mijn aanname van jongs af aan, dat je elke slag.

Lees verder

De Transformatie van La Dolce Donna

04 apr 2016
0 Reactie's

3 jaar geleden vertrokken 7 gezellige, van het leven genietende vrouwen naar Bonvicino in Piemonte. Ze verbleven daar in het vakantieresort van een van hen en genoten 4 dagen van La Dolce Vita. Rust, goede gesprekken, heerlijk eten en drinken, een bijzondere wijnproeverij, shoppen en een ontspanningsmassage maakten dit weekend tot een onvergetelijke trip die ze geen van allen meer zullen vergeten. Trefwoorden voor dit bijzondere weekend waren vriendschap, lachen tot de tranen over je wangen rollen, delen en genieten. Als vervolg hierop bedacht ik 2 jaar geleden La Dolce Donna. Ik vond n.l. dat alle vrouwen dit moesten kunnen ervaren. Ik wilde ze de mooie beleving bieden die ik.

Lees verder

Focus en planning

08 mrt 2016
0 Reactie's

              Focus en planning Het kan soms ontzettend moeilijk zijn om je aan je planning te houden. Alle wil van de wereld is er, maar er zijn verschillende omstandigheden die je van je doel afhouden. Zeker wanneer je moeder van een (redelijk) jong gezin bent met bedrijf aan huis, weten de externe factoren je regelmatig te vinden en je werkschema door elkaar te gooien. Zo heb ik een keurige werkplanning in mijn agenda staan, maar een ziek kind, onvoorziene tandartsafspraak en echt hoge nood op school met een tekort aan rijders voor het boerderij-uitje brachten de planning deze week volledig in de war. Nu kun.

Lees verder

5 redenen om het glas half vol te houden

18 feb 2016
0 Reactie's

Het is een oud gezegde, maar bevat een waarheid als een koe. Een half vol glas is beter voor je dan een half leeg glas. Met een knipoog zou je zelfs kunnen zeggen, dat een vol glas nog beter is! Een half vol glas staat voor de optimisten in het leven en het half lege glas voor de pessimisten. Het lijkt vrij duidelijk, dat mensen met een positieve instelling prettiger in de omgang zijn en meer uit het leven halen dan mensen met een negatieve instelling. Zij missen kansen, treffen overal obstakels en zien het leven vaak als ‘zwaar’. Nee, dat is het niet! Het leven is een uitdaging en.

Lees verder

9 goede voornemens om in balans te blijven

21 jan 2016
0 Reactie's

We kennen het allemaal…. Je bent partner, moeder, werknemer of je hebt een eigen bedrijf en daarnaast zijn er ook nog vriendinnen, een familie en buren. We willen al die partijen tevreden houden en de volle aandacht geven, maar vaak vergeten we onszelf daarbij. Af en toe tijd voor jezelf inbouwen is belangrijk om al die ballen in de lucht en ook nog eens in balans te houden, zodat je jezelf niet verliest. We geven je graag een aantal tips die je in 2016 kunnen helpen je balans te houden. 1. Frisse lucht Het is een cliché, maar frisse lucht is belangrijk voor je. Zorg dat je elke dag een.

Lees verder

Inspiratie

10 apr 2015
0 Reactie's

Inspiratie   Ken je dat? Je staat in de winkel, maar je hebt geen flauw idee wat je vanavond moet eten. Of je bent op zoek naar dat ene leuke cadeautje voor je vriendin, maar je komt niets leuks tegen. Hmmm, lastig! Je hebt gebrek aan inspiratie. Misschien ben je te veel op jezelf gericht of zit je vast in een patroon, waardoor de ideeën niet vrij kunnen stromen. Enige remedie is alles even los te laten en nieuwe impulsen op te doen. Er is geen beter jaargetijde dan het voorjaar om die impulsen te zoeken. We willen weer naar buiten na een lange winter meer naar binnen gekeerd te.

Lees verder

Discipline

19 mrt 2015
0 Reactie's

Zo, een nieuwe werkdag kan beginnen! De wasmachine aangezet, schone was gevouwen en de kamer beneden gezogen. Dat is al heel wat, want het liefst ga ik meteen aan de slag, zodra ik thuis ben nadat ik de kinderen naar school heb gebracht. Maar ik was er inmiddels wel achter, dat er ook zoiets bestaat als een huishouden en of dat nu leuk is of niet (persoonlijk ben ik zwaar aanhanger van de laatste van die twee!) het hoort er nu eenmaal bij. Tenslotte wil je ook niet in een zwijnenstal wonen en is werken aan een opgeruimde werkplek productiever en prettiger. Aangezien wonen en werken bij mij door elkaar.

Lees verder

Van idee tot realisatie

19 feb 2014
0 Reactie's

En ‘ineens’ sta ik aan de vooravond van de lancering van mijn nieuwe site! Er is geen weg terug meer – niet dat ik terug wil! – en nu gaat het echt beginnen. Het begon allemaal met een mooi idee, een concept waarvan ik nog niet precies wist waar het heen zou gaan, maar het voelde goed. Ik bracht een en ander in kaart, sprak erover met anderen en het idee begon duidelijker vorm te krijgen. Ik had op dat moment nog geen idee waar dit concept zou eindigen. Na het opzetten en promoten van het eerste project, de La Dolce Donna verwenweekenden, kreeg ik het gevoel, dat er iets.

Lees verder